Sunt Lucian și la fel ca mulți alți antreprenori care sunt la început, caută și încearcă diferite soluții pentru a-și optimiza munca de administrare a unei firme. Cum suntem în era tehnologiei încercăm să nu mai folosim pixul și hârtia și să căutăm alternative software. Așadar, de ce SMARTINC?

La început ești omul bun la toate și chiar daca nu cunoști multe lucruri, e în timp începi să înveți. Fiindcă nu îți permiți să achiziționezi diferite aplicații, încet dar sigur începi să devii expert în calcul tabelar.

Începi să te recunoști?

Dacă ai cateva facturi pe lună, evidența acestora se poate ține într-un fișier excel. Ce te faci când acel fișier crește în ani de zile de utilizare sau când „sari” un număr fiindcă nu ai fost atent? De căte ori ți-ai promis că la „prima încasare mai mare” vei achiziționa un abonament online astfel încât să nu mai stai să aduni valorile din fiecare factură ca să vezi cât mai ai de încasat?

Dar ce faci când se adună mai multe contracte și efectiv nu mai știi care este în derulare, care s-a finalizat sau care este încă în garanție? Așa este … o mare problemă.

Îți place ca în fiecare lună să duplici o factură anterioară ca să facturezi aceeași sumă către același client iar pe factura din excel să modifici manual datele obligatorii și în timp ce te bucuri că ai mai facturat o lună te gândești la timpul pierdut cu crearea acesteia și trimiterea pe email către client.

Da, da … să scrii email-ul pentru fiecare factură, să atașezi factura, să cauți adresa de email la care să o trimiți este un alt timp pe care îl pierzi periodic.

Ce sunt acele numere de înregistrare care trebuie să le dau la orice document care intră și ies din firmă? Vrei sau nu vrei, trebuie să ai acel registru în care toate aceste numere să fie scrise manual.

Dacă te regăsești cel puțin în una din situațiile de mai sus, SMARTINC a fost conceput ca să le rezolve, ca să îți ușureze munca și să pierzi cât mai puțin timp. Noi îl utilizăm și îl îmbunătățim zilnic. Fiindcă îl considerăm util, dorim să oferim și altora posibilitate să îl utilzeze. Fiecare îl poate folosi doar numai pentru ceea ce are nevoie.

Încearcă 1 lună gratuit!